7,00 lei

Oxidant crema Farmavita Suprema Color Cream Developer 10 Vol 3%, 60 ml

0 recenzii Sold: 70

Stoc epuizat

Banii Inapoi

Garantat

Drept Retur 14 zile

Garantat

Livrare Gratuita

La comenzi de peste 200 lei

Descriere Produs

Oxidant crema Farmavita Suprema Color Cream Developer 10 Vol 3%

Oxidantul crema Farmavita Suprema Color Cream Developer 10 Vol, este un produs de încredere în lumea colorării părului. Cu o formulă avansată și o capacitate de 60 de mililitri, acest oxidant crema este esențial pentru obținerea unor rezultate spectaculoase în procesul de colorare a părului.

Ce face acest produs să se remarce este nivelul său de dezvoltare de 10 volume, care îl face potrivit pentru a atinge nuanțe ușoare și medii de culoare. Acest oxidant crema este un partener ideal pentru vopseaua Farmavita Suprema, deoarece asigură o amestecare uniformă și o acoperire excelentă a firelor de păr.

Formula sa de înaltă calitate este concepută pentru a minimiza daunele posibile asupra părului în timpul procesului de colorare. Cu adăugarea acestui oxidant crema, părul va avea o culoare vibrantă și durabilă, iar strălucirea sa naturală va fi accentuată.

Beneficii

  • Obținerea unei consistențe perfecte alături de vopseauă
  • Simplificarea și accelerarea procesului de amestecare
  • Aplicare cu precizie
  • Spălare ușoară

Cum il folosesc?

Pentru rezultate optime, amestecați cu atenție oxidantul crema Farmavita Suprema Color Cream Developer 10 Vol cu vopseaua preferată și aplicați uniform pe părul uscat și neprelucrat. Așteptați să acționeze conform instrucțiunilor și apoi clătiți bine pentru a vă bucura de o culoare bogată și frumoasă, precum și de un păr sănătos și strălucitor.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oxidant crema Farmavita Suprema Color Cream Developer 10 Vol 3%, 60 ml”
0
    0
    Coș
    Coșul este gol