22,00 lei

Vopsea de par permanenta Farmavita Suprema Color 912, Glacial Blonde, 60 ml

0 recenzii Sold: 10

În stoc

Banii Inapoi

Garantat

Drept Retur 14 zile

Garantat

Livrare Gratuita

La comenzi de peste 200 lei

Descriere Produs

Vopsea de par permanenta Farmavita Suprema Color 912, Glacial Blonde

Vopseaua cremă profesională este o soluție permanentă pentru colorarea părului, asigurând o acoperire de 100% a firelor albe. Garantează nuanțe intense, luminoase și vibrante. Formula sa specială, bazată pe o cremă bogată în agenți hidratanți și lipide de înaltă calitate, lucrează în armonie cu un complex exclusiv de uleiuri exotice pentru a oferi părului hidratare, strălucire și protecție supremă.

Suprema Color deschide noi și infinite posibilități de exprimare a culorii, cu o paletă completă de 110 nuanțe: Naturals, Intense, Warm and Cold Naturals, Ash, Golden, Brown, Beige, Red, Violet, Superlightner și Special Mix.

Instrucțiuni de utilizare: Amestecați într-un bol nemetalic în proporția 1:1,5 vopsea Suprema Color cu oxidant Cream Developer (20 vol, 30 vol, 40 vol). Pentru Super Blonduri, amestecați 1:2 vopsea Suprema Color cu oxidant Cream Developer (40 vol). Amestecați 1:1 vopsea Suprema Color cu oxidant Cream Developer (20 vol, 30 vol, 40 vol) pentru o culoare mai intensă. Lăsați să acționeze între 35 și 45 de minute, apoi emulsionați și clătiți bine. Purtați mănuși.

Tehnologie: O combinație extraordinară de ingrediente emoliente și hrănitoare, formată dintr-un amestec de 3 uleiuri prețioase, pentru a asigura o strălucire luxoasă, o hrănire intensă și protecție.

IMPORTANT: Acest produs poate provoca o reacție alergică care poate fi gravă în unele cazuri rare. Pentru siguranța dumneavoastră, este important să respectați următoarele instrucțiuni: purtați mănuși de unică folosință în timpul preparării, aplicării și clătirii. Nu utilizați dacă aveți o reacție alergică la produsele de colorare. Efectuați un test de sensibilitate cu 48 de ore înainte de aplicarea produsului.

Observații: Vopseaua nu este însoțită de oxidant.

ATENȚIE! PRODUS DESTINAT EXCLUSIV UTILIZĂRII ÎN SALON DE CĂTRE PROFESIONIȘTI! UTILIZAREA ACESTUIA NECESITĂ INSTRUIRE SPECIALĂ!

Brand

Suprema Color

Suprema Color este o cremă profesională de colorare permanentă oxidantă a părului, care oferă acoperire 100%. Suprema Color garantează rezultate intense, luminoase și vibrante datorită ingredientelor de înaltă calitate și formulei sale, cu o bază cremoasă bogată în agenți de condiționare și lipide care lucrează în sinergie cu un complex exclusiv de uleiuri prodigioase pentru condiționare, strălucire și protecție supremă. TEHNOLOGIE ȘI PARFUM ● New Fragrance: parfum fructat nou și inovator, cu prospețimea primăverii. Acest lucru ajută la mascarea mirosului de amoniac făcând astfel experiența de colorare mai plăcută pentru coafuri și clienți. ● Complex de uleiuri prodigioase: o combinație puternică de ingrediente emoliente și hrănitoare. Un amestec de 3 uleiuri prețioase, inclusiv Argan, Macadamia și Avocado, se combină pentru a asigura strălucire luxoasă, hrănire și protecție extremă. 1. Uleiul de Macadamia: provine din nuca arborelui de Macadamia (Macadamia Ternifolia), o nuca nativa australiana. Este foarte bogat in acid oleic, acid palmitoleic si acid linoleic si contine si acizi grasi saturati care confera uleiului proprietati emoliente incomparabile. 2. Uleiul de argan: provine din fructele arborelui de argan marocan (Argania Spinosa). Rămâne unul dintre cele mai rare și prețuite uleiuri din lume. Bogat in vitamina E, acizi linoleici, tocoferoli naturali care confera uleiului proprietati antioxidante si stralucitoare. 3. Ulei de avocado: provine din fructele acestui arbore exotic (avocado). Bogat în acizi grași nesaturați (84%), vitamina A, vitamina B și datorită importantei sale fracțiuni nesaponificabile, uleiul de avocado este un ingredient nutritiv de înaltă performanță . ● Baza cremoasa bogata in agenti de conditionare si lipide ● Ingrediente de inalta calitate Suprema Color ofera noi si infinite posibilitati de exprimare a culorii, datorita paletei sale exclusive si complete de culori cu 106 nuante: Naturals, Intense, Warm and Cold Naturals, Ash, Goldens, Browns , Bej, Roșu, Violet, Superlightners și Special Mix.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vopsea de par permanenta Farmavita Suprema Color 912, Glacial Blonde, 60 ml”
0
    0
    Coș
    Coșul este gol