68,00 lei

Vopsea de par Castaniu Deschis Nr. 5 BIO Corpore Sano, 140 ml

1 recenzie Sold: 10

În stoc

Banii Inapoi

Garantat

Drept Retur 14 zile

Garantat

Livrare Gratuita

La comenzi de peste 200 lei

Descriere Produs

Vopsea de par Castaniu Deschis Nr.5 BIO Corpore Sano

Formula inovatoare de Permanent Color 5. Chestnut este îmbogățită cu ulei de susan certificat organic, extract de floarea soarelui și cheratina vegetală, care oferă părului o culoare permanentă intensă, strălucitoare și de durată.

BENEFICII

Oferă culoare și protecție de durată părului.

Ingrijeste si mentine echilibrul natural al scalpului.

Acoperire maximă a părului gri.

Fără amoniac, PPD sau resorcinol

Linia de vopsele permanente Corpore Sano este o veritabilă revoluție, cu o formulă care oferă culoare și protecție de lungă durată a părului.

Uleiul din semințe de susan oferă părului nutriție și protecție a culorii, datorită conținutului său ridicat de vitamina E și acizi grași. Extractul de floarea soarelui oferă strălucire și protecție părului. Keratina vegetală conține o combinație de 18 aminoacizi naturali, obținuți din Grâu și Soia cu o structură asemănătoare cu cheratina naturală a părului. Protejează structura interioară a părului, luminând culoarea și făcând părul moale.

CONȚINUT: – Tub cremă colorantă 60 ml
– Flacon de colorant developer 60 ml aplicator
– Plic șampon fără sulfati 10 ml
– Plic balsam fără sulfați 10 ml
– Mănuși și instrucțiuni

certificat bio vegan

Brand

Corpore Sano

În urmă cu mai bine de 40 de ani, viziunea fondatorului Antonio Llinás, a condus la dezvoltarea unei linii de păr pe bază de extracte organice din plante, cu scopul de a obține formule cu cea mai mare eficiență. De-a lungul anilor, Corpore Sano a devenit un brand de referință în sectorul cosmetic datorită acestei viziuni și angajamentului constant față de calitatea produselor sale. Corpore Sano inovează și dezvoltă continuu noi formule pentru a satisface interesul tot mai mare pentru cosmeticele și articolele de toaletă naturale și organice. În prezent, are un portofoliu larg pentru îngrijirea părului, feței, corpului și cavității bucale și este un brand de referință în Peninsula Iberică, unde vinde produse în peste 3.000 de puncte de vânzare.

1 recenzie pentru Vopsea de par Castaniu Deschis Nr. 5 BIO Corpore Sano, 140 ml

  Madalina
  ianuarie 20, 2024
  Extraordinar. Usor de aplicat. Urmează sa vad cât rezista. Iese putina culoare la spălat.
Adaugă o recenzie
0
  0
  Coș
  Coșul este gol