180,00 lei

Set tratament profesional pentru protectia parului in timpul procedurilor chimice Farmavita Omniplex Nr.1 + Nr.2, 2 x 100 ml

0 recenzii Sold: 2

În stoc

Banii Inapoi

Garantat

Drept Retur 14 zile

Garantat

Livrare Gratuita

La comenzi de peste 200 lei

Descriere Produs

Set tratament profesional pentru protectia parului in timpul procedurilor chimice Farmavita Omniplex Nr.1 + Nr.2

Protejeaza scalpul si parul in timpul tratamentelor chimice, protejeaza culoarea si  previne deteriorarea parului, reduce considerabil ruperea parului, reface structura naturala datorita emolientilor sai eficienti si sigileaza cuticulele. Parul este mai puternic, mai stralucitor si mai flexibil.

Farmavita Omniplex Nr.1

Stabileste si realizeaza legaturi structurale puternice, protejeaza parul de rupere si evita deteriorarea parului cauzata de tratamentul chimic. Nu interfereaza cu serviciul chimic intreprins, fara nicio ajustare a procesului sau a timpului de aplicare.

Farmavita Omniplex Nr.2

Se aplica dupa clatirea procedeului chimic. Contine substante active de inalta performanta,are textura cremoasa pentru o aplicare mai usoars. Bond Reinforcer stabilizeaza legaturile, hraneste profund, sigileaza cuticula si protejeaza culoarea (pentru o culoare de lungă durata).

Cum il folosesc?

PENTRU COLORARE
Amestecati culoarea parului cu cantitatea si volumul adecvat de peroxid, urmand sistemul si obiceiurile obisnuite.
Odata ce culoarea parului este bine amestecata in bol: adaugati 1 ml de Omniplex n.1 la fiecare 10 ml de crema colorata pentru par. Aplicati culoarea si lasati sa actioneze ca de obicei, clatiti cu atentie si samponati.
Pe parul umed aplicati cantitatea corespunzatoare de Omniplex n.2, in functie de lungimea parului, si lasati sa actioneze minim 5 minute. Clatiti cu atentie si uscati.
Exemplu: tratament de colorare a parului 1:1 cu 60 ml culoare+ 60 ml crema oxidanta. Adaugati 6 ml de Omniplex n.1.
Exemplu: 50 ml de superlightener + 100 ml de oxidantbcrema. Adaugati 10 ml de Omniplex n.1.

PUDRA DECOLORANTA  IN ORICE SERVICIU DE DECOLORARE, BALAYAGE
Amestecati pudra decoloranta cu peroxidul corect, ca de obicei.
Odata ce pudra decoloranta este bine amestecata in bol: adaugati 2 ml de Omniplex n.1 la fiecare 10 g de pudra decoloranta.
Aplicati amestecul si lasati sa actioneze ca de obicei, clatiti cu grija si samponati.
Pe parul umed aplicati cantitatea corespunzatoare de Omniplex n.2, in functie de lungimea parului, si lasati sa actioneze minim 5 minute.Clatiti cu atentie si uscati.
Exemplu: tratament highlift cu 20 gr pudra decoloranta + 40 ml oxidant crema. Adaugati 4 ml de Omniplex n.1.

OMNIPLEX UTILIZAT CA TRATAMENT PROFESIONAL INTENSIV
Fara tratamente chimice, reduce semnificativ ruperea parului, restabileste structura naturala a parului si sigileaza cuticula.
Parul este mai puternic, mai stralucitor si mai flexibil. Se amesteca 10 ml de Omniplex n.1 cu 10 ml de Omniplex n.2.
Dupa sampon, se aplica de la radacini pana la varfuri pe parul umed si puneti sub sursa de caldura 5-10 minute, depinde de nivelul de deteriorare al fibrei capilare. Clatiti cu atentie. Continuati cu o a doua aplicare a Omniplex nr.2 de la radacini pana la varfuri, pieptanati si lasati sa actioneze 2-3 minute. Clatiti cu atentie si uscati.

INDICATII PENTRU INDREPTARE
Amestecati 10 ml de Omniplex n.1 la fiecare 50 ml de crema de îndreptat. Aplicati ca de obicei si clatiti cu atentie.
Aplicati cantitatea necesara de neutralizant. Se lasa sa actioneze si apoi se clateste cu grija. Aplicati uniform cantitatea adecvata de Omniplex n.2, in functie de lungimea parului, si se lasa sa actioneze minim 5 minute. Clatiti cu atentie si uscati.

Nu este un balsam.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set tratament profesional pentru protectia parului in timpul procedurilor chimice Farmavita Omniplex Nr.1 + Nr.2, 2 x 100 ml”
Adaugă o recenzie acum pentru a obține un cupon de reducere!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Coș
    Coșul este gol