135,00 lei

Set Profesional pentru Restaurarea și Reînnoirea Keratinei Părului eficient pentru Păr Deteriorat Amend Gold Black Rmc System Q+, 300 ml

1 recenzie Sold: 22

În stoc

Banii Inapoi

Garantat

Drept Retur 14 zile

Garantat

Livrare Gratuita

La comenzi de peste 200 lei

Descriere Produs

Set Profesional pentru Restaurarea și Reînnoirea Keratinei Părului eficient pentru Păr Deteriorat Amend Gold Black Rmc System Q+

Descoperă formula revoluționară a sistemului RMC îmbogățită cu cheratina hidrolizată, perfectă pentru restructurarea chimică și reconstrucția părului.

Beneficii:

 • Reconstrucție completă a fibrei capilare: Înlocuiește masa substanțială de păr pierdută, acționând în toate fazele cuticulei și cortexului pentru a reda rezistența și starea inițială a părului.
 • Reducerea deteriorării: Reduce cu 65% deteriorarea superficială a părului de la prima aplicare și minimizează ruperea acestuia.
 • Strălucire și moliciune: Îmbunătățește instantaneu strălucirea și moliciunea părului, oferindu-i un aspect sănătos și revitalizat.

Ideal pentru restructurarea și reconstrucția internă și externă a părului tratat chimic, inclusiv îndreptare, relaxare, periaj permanent sau periaj progresiv.

Brand

Amend

1 recenzie pentru Set Profesional pentru Restaurarea și Reînnoirea Keratinei Părului eficient pentru Păr Deteriorat Amend Gold Black Rmc System Q+, 300 ml

  tantacioti
  iulie 17, 2024
  Da intradevar repara firul de par deteriorat mai mult de 65% de la prima utilizare!
Adaugă o recenzie
0
  0
  Coș
  Coșul este gol