Descriere Produs

Set pentru par uscat si deteriorat NaturVital

1 x Balsam hidratant de par Anti Rupere

Uitați de părul deshidratat, greu de pieptănat și lipsit de elasticitate Balsamul , pentru hidratare impotriva ruperi, NaturVital hair loss facilitează modelarea și coafarea părului și îl protejează împotriva deteriorării cauzate de tratamentele termice, lăsându-l fin și moale.

Beneficii

 • hidratează părul în profunzime, pentru un rezultat fin și moale
 • facilitează pieptănarea și modelarea ulterioară a părului
 • protejează părul împotriva deteriorării cauzate de căldură
 • dă strălucire părului

Ce trebuie sa stiu?

Înmoaie, întărește, descurcă și condiționează părul fără să-l îngreuneze sau să-l lase să se simtă gras, datorită formulei sale inovatoare.

Elasticitatea părului și rezistența acestuia la rupere sunt sporite de acțiunea Proteinelor Hidrolizate din Grâu, care formează un strat protector pe păr.

Proteinele de grâu hidrolizate măresc elasticitatea, moliciunea și rezistența părului.

Derivat din germenii de grâu germinați și boabe de soia, Complexul Fitoactiv și extractul de Ginseng își completează acțiunile furnizând energie bulbului de păr, care stimulează creșterea părului.

Vitaminele A, B5, E, F, H și Pro-Vitamina B5 hidratează și mențin echilibrul natural al scalpului.

1 x Masca regeneratoare impotriva ruperi parului,NaturVital Anti-Breakage Hair Loss Mask

Masca regeneratoare NaturVital Anti-Breakage Hair loss mask îmbină puterea extractului din grau și a ginsengul-ui cu cunoștințele științifice. Elimină căderea părului din cauza ruperii, favorizează creșterea acestuia și îl protejează împotriva deteriorării ulterioare. Părul rămâne vizibil mai sănătos, este consolidat întregime, având capacitatea de a crește mult în lungime.

Beneficii

 • reduce căderea părului din cauza ruperii acestuia
 • fortifică părul în întregime și îi îmbunătățește creșterea
 • permite ca părul să crească mai lung
 • îl protejează împotriva deteriorării în timpul coafării

Ce trebuie sa stiu?

Masca împotriva căderii părului hrănește și întărește părul oferind nutrienții necesari și îl repară de la rădăcină până la vârfuri, combatând în același timp căderea părului.

Proteinele de grâu hidrolizate măresc elasticitatea, moliciunea și rezistența părului.

Extractul de ginseng și complexul fitoactiv, care sunt derivate din germenii de grâu germinați și boabe de soia, își completează acțiunile furnizând energie bulbului de păr, care stimulează creșterea părului.

Vitaminele A, B5, E, F, H și Pro-Vitamina B5 hidratează și mențin echilibrul natural al scalpului.

1 x Sampon fortifiant de par Anti Rupere,NaturVital Anti-breakage Shampoo

Când periați părul, vă rămân smocuri în perie, părul arată pleoștit și găsiți fire peste tot? Șamponul de întărire a părului NaturVital hair loss shampoo vă oferă un ajutor valoros. Mărește rezistența cuticulei, o întărește și favorizează elasticitatea țesuturilor din jurul rădăcinii părului. De aceea este un ajutor eficient în combaterea căderii părului.

Beneficii

 • păstrează umiditatea și suplețea țesutului care înconjoară rădăcina firului de păr
 • reduce căderea excesivă a părului
 • curăță blând părul și scalpul de impurități
 • conferă fermitate părului
 • întărește cuticula părului

Ce trebuie sa stiu?

Conține o proporție mare de extracte de plante, cum ar fi proteinele de grâu hidrolizate, care facilitează rehidratarea părului, întărind și protejând astfel fibrele părului de rupere.

Împreună cu extractul de ginseng, complexul fitoactiv, care este derivat din germenii de grâu și boabe de soia germinate, oferă energie bulbului de păr, precum și nutrienții necesari pentru a stimula creșterea părului. Saw Palmetto și cofeina stimulează creșterea părului. Vitaminele A, B5, E, F, H și Pro-Vitamina B5 mențin echilibrul natural al scalpului.

Brand

NaturVital

Cu peste treizeci și cinci de ani de experiență în sectorul frumuseții naturale, Instituto Naturvita, sl este o companie de familie situată în Mollet del Vallés (Barcelona). Produsele noastre au o prezenta mare in Europa si America de Sud si sunt in crestere pe piata asiatica, in tari precum Singapore, Japonia sau Arabia Saudita. Suntem un brand creativ și folosim propria noastră tehnologie, atât în ​​ceea ce privește producția, cât și designul. Acordăm o atenție deosebită calității produselor noastre, eficienței și prezentării lor.  Produsele NaturVital sunt vândute pe piața de masă, în spații precum hipermarketuri, supermarketuri, magazine mari și magazine de parfumerie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set pentru par uscat si deteriorat NaturVital”
0
  0
  Coș
  Coșul este gol