54,00 lei

Sampon calmant pentru controlul matreti Corpore Sano, 300 ml

1 recenzie Sold: 12

În stoc

Banii Inapoi

Garantat

Drept Retur 14 zile

Garantat

Livrare Gratuita

La comenzi de peste 200 lei

Descriere Produs

Sampon calmant pentru controlul matreti Corpore Sano

Elimina eficient descuamarea pe termen lung si are un efect calmant. Rezultate vizibile din prima zi. Acționează direct asupra scalpului pentru a calma mâncărimea și pentru a opri producția de mătreață.

BENEFICII

 • Elimină mătreața cu utilizarea continuă.
 • Efect anti-descuamare vizibil din prima zi.
 • Calmează mâncărimea scalpului.

Șamponul organic anti-mătreață Corpore Sano luptă eficient împotriva mătreții pe termen lung. Mătreața, cunoscută științific sub numele de pitiriazis simplex sau furfuracee, este una dintre cele mai frecvente afecțiuni ale scalpului.
Este format dintr-o ciupercă care apare în mod natural, numită Malassezia furfur. Ciuperca descompune uleiurile naturale ale scalpului și le transformă în acid oleic, provocând iritații. Scalpul reacționează prin accelerarea reînnoirii celulare, iar acest surplus de celule ale pielii formează fulgi care se desprind de pe scalp, producând ceea ce este cunoscut sub numele de mătreață.

Prin utilizarea continuă a acestui șampon, descuamarea este prevenită în timp ce ameliorează mâncărimea scalpului datorită acțiunii hidratante a Aloe vera.

Contine extract de Zizyphus Joazeiro, cu eficacitate antimatreata dovedita prin tripla sa actiune: diminueaza matreata si iritatiile, reduce eliberarea de histamine (antihistaminice) si regleaza productia de sebum.

Eficacitatea sa anti-matreata a fost confirmata printr-un test de aplicare controlat dermatologic cu evaluarea efectului anti-matreata si a acceptabilitatii pielii, realizat de Facultatea de Farmacie a Universitatii din Barcelona.

Formula sa organică are 99,6% ingrediente naturale și mai mult de 16% ingrediente organice. Indicat persoanelor care doresc să aibă grijă de ei înșiși folosind produse fără siliconi, PEG, coloranți și parabeni.

șampon nuantatorșampon natural

Brand

Corpore Sano

În urmă cu mai bine de 40 de ani, viziunea fondatorului Antonio Llinás, a condus la dezvoltarea unei linii de păr pe bază de extracte organice din plante, cu scopul de a obține formule cu cea mai mare eficiență. De-a lungul anilor, Corpore Sano a devenit un brand de referință în sectorul cosmetic datorită acestei viziuni și angajamentului constant față de calitatea produselor sale. Corpore Sano inovează și dezvoltă continuu noi formule pentru a satisface interesul tot mai mare pentru cosmeticele și articolele de toaletă naturale și organice. În prezent, are un portofoliu larg pentru îngrijirea părului, feței, corpului și cavității bucale și este un brand de referință în Peninsula Iberică, unde vinde produse în peste 3.000 de puncte de vânzare.

1 recenzie pentru Sampon calmant pentru controlul matreti Corpore Sano, 300 ml

  Bogdan
  ianuarie 25, 2024
  Cel mai bun șampon Anti -mătreață
Adaugă o recenzie
0
  0
  Coș
  Coșul este gol