102,00 lei

Lattafa Rouat Al Oud Eau de Parfum unisex, 100 ml

0 recenzii Sold: 8

În stoc

Banii Inapoi

Garantat

Drept Retur 14 zile

Garantat

Livrare Gratuita

La comenzi de peste 200 lei

Descriere Produs

Descoperiți un parfum care nu se încadrează în niciun tipar și care subliniază cu măiestrie personalitatea celui care îl folosește. Apa de parfum unisex Lattafa Rouat Al Oud vă pune superb în valoare originalitatea.

  • parfum lemnos
  • parfum floral
  • parfum pielos

Note de varf:zmeura, sofran

Note de baza:cedru, piele, cihlimbar, oud

Note de mijloc:trandafir, patchouli, geranium

Capturând expresia vie a esenței glorioasei moșteniri a culturii arabe în parfumurile sale orientale autentice, Lattafa, brandul de parfumuri de top din Dubai, aduce lumea parfumurilor sofisticate și fermecătoare originare din Emiratele Arabe Unite în peste 60 de țări din întreaga lume.

Conceptul de parfumuri care să rezoneze cu luxul și eleganța culturii arabe a fost lansat în anul 1980 de Sheikh Shahid Ahmad împreună cu Shoaib Iqbal. Aceștia și-au denumit brandul Lattafa, inspirat de cuvintele arabe „Latif”, care înseamnă „bunătate”, și „Lateefa” care se traduce prin “plăcut”. Cei doi co-fondatori au avut ambiția de a crea parfumuri de lux și de înaltă calitate pentru clienții locali din Orientul Mijlociu. Cu toate acestea, start-up-ul a devenit în scurt timp o companie renumită, cu exporturi în întreaga lume, în dezvoltarea și extinderea portofoliului de-a lungul timpului fiind implicate trei generații ale familiei Sheikh.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Lattafa Rouat Al Oud Eau de Parfum unisex, 100 ml”
0
    0
    Coș
    Coșul este gol