-34%

19,00 lei

Kit pentru Protejarea Parului in Timpul Procedurilor Chimice FarmaVita Omniplex Professional n.1 Bond Maker & n.2 Bond Reinforcer, 2x 10 ml

0 recenzii Sold: 71

În stoc

Banii Inapoi

Garantat

Drept Retur 14 zile

Garantat

Livrare Gratuita

La comenzi de peste 200 lei

Descriere Produs

Kit pentru Protejarea Parului in Timpul Procedurilor Chimice FarmaVita Omniplex Professional n.1 Bond Maker & n.2 Bond Reinforcer

Kit ideal pentru a fi folosit impreuna cu serviciile chimice de colorare sau decolorare a parului. Protejeaza si previne ruperea. Nu alteraza procesele de vopsire sau decolorare si nu modifica timpul de lucru. Contine ingrediente active sub forma de texturi cremoase, fiind foarte usor de aplicat.

Mod de utilizare:

1. Pentru vopsit: se amesteca vopseaua cu cantitatea de volum adecvata de oxidant, iar apoi se amesteca 1 ml de Omniplex N.1 la fiecare 10 ml de vopsea. Pentru nuante foarte deshise se adauga 2 ml de Omniplex .1 la fecare 10 ml de vopsea. Se aplica compozitia si se lasa sa actioneze ca de obicei, apoi se clateste si se spala parul cu smapon. Pe parul umed, proaspat spalat, se aplica Omniplex N.2 in functie de lungimea parului si se lasa sa actioneze 5 minute, apoi se clateste.
2. Pentru decolorat (suvite, balayage, etc.): dupa ce amestcul este omogenizat, se adauga 2 ml de Omniplex N.1 la fiecare 10 g de pudra decoloranta. Se amogneizeaza si apoi se aplica pe par, lasandu-se sa actioneze ca de obicei. Dupa expirarea timpului se clateste si se spala parul. Se aplica apoi Omniplex N.2 in functie de lungimea parului si se lasa sa actioneze 5 minute, apoi se clateste.
3. Ca tratament de indreptare (fara tratamente chimice): se amesteca 10 ml de Omniplex N.1 cu 10 ml de Omniplex N.2. Dupa samponae, se parul umed, se aplica de la radacina pana la varfuri si se sta sub o sursa de caldura 5-10 minute. Se clateste, apoi se aplica Omniplex N.2 de la radacina pana la varfuri, se piaptana, se lasa sa actioneze 2-3 minute, se clateste, apoi se usuca parul.
4. Pentru indreptarea chimica: se amesteca 10 ml de Omniplex N.1 cu 50 ml de solutie de indreptare, se aplica ca de obicei, apoi se clateste parul. Se aplica cantitatea necesara de neutralizant. Se lasa sa actioneze, apoi se clateste. Se aplica cantitatea necesara de Omniplx nr 2, in functie de lungimea parului, se lasa sa actioneze minim 5 minute, apoi se clateste si se ususca parul.
5. Pentru tratamentul permanent: se urmeaza tratamentul obisnuit cu solutia permanenta si apoi se clateste\. Se aplica neutralizatorul, se lasa sa actioneze, se indeparteaza tijele, apoi se usuca cu prosopul. Pentru un par de lungime medie spre lung, se aplica uniform 30 ml de Omniplex N.1, de la radacina la varfuri, si se lasa sa actioneze 10 minute. Fara a se clati, se aplica Omniplex nr2, de la radacina la varfuri si se lasa sa actioneze 5 minute. Se clateste apoi se usuca cu uscatorul.

Brand

Omniplex

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Kit pentru Protejarea Parului in Timpul Procedurilor Chimice FarmaVita Omniplex Professional n.1 Bond Maker & n.2 Bond Reinforcer, 2x 10 ml”
0
    0
    Coș
    Coșul este gol