35,00 lei

Eau de Toilette pentru femei Revlon Charlie Blue, 100 Ml

1 recenzie Sold: 14

În stoc

SKU: HEMREV005 Categorii:

Banii Inapoi

Garantat

Drept Retur 14 zile

Garantat

Livrare Gratuita

La comenzi de peste 200 lei

Descriere Produs

Eau de Toilette pentru femei Revlon Charlie Blue

Revlon Charlie Blue este mai mult decât un parfum – este o experiență olfactivă ce îți încântă simțurile și îți dă aripi în fiecare zi. Cu o compoziție florală unică, acest parfum devine un companion perfect pentru femeile de toate vârstele, învăluindu-le într-o aură de tinerete și vitalitate.

Această creație olfactivă tandră și captivantă îți cucerește inima în totalitate. Este ca un dans fermecător al florilor care îți atinge sufletul și îți trezește o stare de vitalitate și strălucire. Cu Revlon Charlie Blue, fiecare zi devine un prilej de a te simți specială și de a te bucura de frumusețea vieții.

A fost creat cu grijă pentru femeia modernă, care are un suflet romantic și o dorință de a savura fiecare moment. Formula sa ușoară îl transformă într-un parfum ideal pentru zilele călduroase de vară. Esența sa incitantă te răcorește și te stimulează, oferindu-ți o doză de prospețime binevenită în cele mai fierbinți zile.

Compoziția sa unică și rafinată creează o aromă inconfundabilă, una pe care o poți purta cu încredere întreaga zi. Parfumul Revlon Charlie Blue devine astfel o parte integrantă a personalității tale, amprentându-se discret în amintirile fiecărei zi și subliniind frumusețea ta naturală. Este un parfum care te însoțește în fiecare aventură, fie că este o zi la birou sau o escapadă romantică la soare.

1 recenzie pentru Eau de Toilette pentru femei Revlon Charlie Blue, 100 Ml

  Cazila Mariana
  noiembrie 10, 2023
  Uimitor
Adaugă o recenzie
Adaugă o recenzie acum pentru a obține un cupon de reducere!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
  0
  Coș
  Coșul este gol